Sobre nosaltres

Som un grup de especialistes logopedes ubicats a Barcelona, amants de la professió i amb moltes ganes d’ajudar-te.

Sabem que vols el millor per a tu i els teus petits, per això un tractament primerenc és de vital importància per contribuir a un bon desenvolupament cognitiu i del llenguatge. Estem especialitzats en logopèdia infantil (dislàlies, dislèxies, retards del llenguatge, disfonies) i logopèdia en adults (dislàlies, disfonies, problemes d’articulació) .

Rápido, escriu-nos o deixa que et truquem, a més ara la primera sessió d’avaluació és gratis!!.

Formulari de contacte

El Nostre Blog

Si vols saber més sobre el que fem i de què tracta la logopèdia, no dubtis en passar pel nostre blog. Aquí podràs trobar des d’explicacions de determinades patalogies fins a les metodologies que fem servir amb els nostres pacients. A més, si tens dubtes sobre el que llegeixes, també ens pots deixar comentaris que estarem encantats de respondre’t.

Què és la Dislèxia i com es tracta?

La Dislèxia és un tipus de dificultat específica de l’aprenentatge en el qual la persona té problemes amb el llenguatge i les paraules. Es sol generalitzar el terme de dislèxia a les dificultats en la lectura quan es tracta d’un terme molt més ampli, incloent també dificultats en l’ortografia.

Continuar llegint

Què és la dislàlia i com es tracta?

La dislàlia és una alteració de la parla que produeix la incapacitat o dificultat d’ articular correctament els fonemes. Aquesta pot ser deguda a no sapiguer la correcta posició dels òrgans bucofonatoris per emetre el so o a causa d’una malformació o alteració d’alguns d’aquests òrgans que dificulta la producció del mateix.

Continuar llegint

Logopedia infantil

Logopeda Infantil: Des que emeten les primeres passes als pocs mesos d’edat, fins que aconsegueixen expressar-se verbalment sense cap dificultat, els nens desenvolupen i construeixen el llenguatge. No obstant això, no sempre evoluciona de forma adequada, de vegades es detecten símptomes i evidències de desajustos o retards que necessiten la intervenció directa d’un especialista per resoldre’ls.

Continuar llegint

Què és el TEL o Disfàsia?

El TEL (Trastorn Específic del Llenguatge) o Disfasia, és un trastorn del llenguatge per una dificultat en la seva adquisició en nens que no tenen dificultats auditives ni altres retards del desenvolupament associats.

Continuar llegint

Els meus pacients

Al llarg dels meus anys com a logopeda he treballat amb multitud de pacients i sempre m’agrada conèixer la seva opinió per assegurar-me que han quedat satisfets amb els resultats obtinguts.