El Nostre Blog

Si vols saber més sobre el que fem i de què tracta la logopèdia, no dubtis en passar pel nostre blog. Aquí podràs trobar des d’explicacions de determinades patalogies fins a les metodologies que fem servir amb els nostres pacients. A més, si tens dubtes sobre el que llegeixes, també ens pots deixar comentaris que estarem encantats de respondre’t.

¿Que és l'Afàsia i com es tracta?

Per Anna G. el 5 December, 2018

L’afàsia és un trastorn adquirit del llenguatge de causa neurològica com a conseqüència d’una lesió al cervell, normalment a l’hemisferi esquerre.

Continuar llegint

Què és el TEL o Disfàsia i com es tracta?

Per Anna G. el 2 December, 2018

El TEL (Trastorn Específic del Llenguatge) o Disfasia, és un trastorn del llenguatge per una dificultat en la seva adquisició en nens que no tenen dificultats auditives ni altres retards del desenvolupament associats.

Continuar llegint

Què és la dislàlia, quins tipus hi ha i com es tracta?

Per Anna G. el 14 October, 2018

La dislàlia és una alteració de la parla que produeix la incapacitat o dificultat d’ articular correctament els fonemes. Aquesta pot ser deguda a no sapiguer la correcta posició dels òrgans bucofonatoris per emetre el so o a causa d’una malformació o alteració d’alguns d’aquests òrgans que dificulta la producció del mateix.

Continuar llegint

Què és la Dislèxia i com es tracta?

Per Anna G. el 14 October, 2018

La Dislèxia és un tipus de dificultat específica de l’aprenentatge en el qual la persona té problemes amb el llenguatge i les paraules. Es sol generalitzar el terme de dislèxia a les dificultats en la lectura quan es tracta d’un terme molt més ampli, incloent també dificultats en l’ortografia.

Continuar llegint

Els meus pacients

Al llarg dels meus anys com a logopeda he treballat amb multitud de pacients i sempre m’agrada conèixer la seva opinió per assegurar-me que han quedat satisfets amb els resultats obtinguts.